Coach Anett Lohmann

Anett Lohmann blev færdiguddannet som socialrådgiver tilbage i 1997, og har sidenhen arbejdet med rådgivning af børn og familier i mange forskellige sammenhænge, bl.a. hos Mødrehjælpen, dvs. familieprojekter, samt den offentlige forvaltning.

Efter at have arbejdet inden for socialforvaltning i en årrække, valgte Anett så at videreuddanne sig som coach hos AXEPT. AXEPT er en certificeret coachuddannelse, der baserer sig på kognitiv og systemisk terapi. En uddannelse som kombinerer teori med praksis, så den studerende får den rette mængde praktisk coaching erfaring inden uddannelsen afsluttes. Det er ligeledes en uddannelse som lægger op til at coachen har en professionel ballast med sig ind i coaching arbejdet, og menneskelig erfaring, som styrker udviklingen og perspektivet for både coach og kunder.

De sidste 8 år har Anett arbejdet med familiebehandling, individuel familiebehandling og supervision. Erfaring som gør hende til en stærk og erfaren coach

Coach Anja Lassen

Anja Lassen har arbejdet med mennesker og deres familiære relationer i over 20 år. Anja blev også uddannet som socialrådgiver i 1997, hvorefter hun arbejdede i Børn og Unge-forvaltningen i fem år. Herefter var hun souschef på et opholdssted for unge i ti år.

Efter at have arbejdet i det offentlige, valgte Anja at tage en efteruddannelse i kognitiv terapi. I dag er hun certificeret coach med overbygning som stresscoach samt forældre/barn-coach.
Siden 2012 har Anja Lassen arbejdet som selvstændig coach med fokus på familiebehandlinger. Hun har endvidere praktiseret individuelle coachingforløb samt supervision. Sideløbende har hun arbejdet som samordner og afholdt Familierådslagninger.

Anja Lassen er seneste uddannet Reg. Psykoterapeut ved Mygind Institute

Få samlet trådene hos Life-Consulting

Et menneske står ikke alene, men bliver i høj grad formet af relationerne til andre. Det gælder også for coachingarbejdet, og derfor sparer Anett Lohmann og Anja Lassen løbende med hinanden. Herved præsterer de bedre – en klar fordel for dig. Det professionelle fokus på mennesket som socialt menneske, skaber grobund for selvudvikling. For når du forstår dine relationer til andre, forstår du også dig selv på et helt andet plan. Det er første skridt på vejen mod den fremtid, du drømmer om.

 

Hos Life-Consulting tager vi dig i hånden fra start til slut. Vi er i øjenhøjde og har altid hjertet og sjælen med i samarbejdet. Det giver vores coaching ro og balance. En vigtig forudsætning for professionel coaching. Vi hjælper dig med at tage magten og beslutningerne tilbage, så du ikke længere skal kæmpe med magtesløshed. Nænsom og nuanceret coaching med fokus på dine personlige drømme og forventninger. Lad os starte rejsen sammen hos Life-Consulting i Odense.

Dedikation og professionalisme

Life-Consulting blev startet af de to dedikerede coaches Anett Lohmann og Anja Lassen, som begge har arbejdet professionelt med coaching i mange år. De mødte hinanden i arbejdet som socialrådgivere. Et fagligt fundament, som giver deres coaching ekstra ballast. De kender med andre ord livets mange gråzoner, og møder altid mennesket i øjenhøjde. Hos Life-Consulting forstår man den enkeltes virkelighed og sociale kontekst. Her arbejdes først og fremmest med accept og tillid, dernæst kommer selvudvikling og nytænkning.

 

Personlig coaching i hjertet af Odense

Hos Life-Consulting coaches oftest en til en. Coachingen er imidlertid helhedsorienteret, forstået på den måde, at der fokuseres på at få alle livets facetter. Derfor giver det god mening at tage udgangspunkt i en helhed uanset hvilken udfordring du kommer med. Hos Life-Consulting kan du vælge hvilken behandling der passer til dig; er det coaching, terapi eller Tankefelts terapi; Sammen kan vi finder hvad du har brug for.

Grunden til at vi hos Life-Consulting arbejder på denne måde er i erkendelsen af at vi alle er præget af og præger alle relationer vi indgår i, primære som sekundære. Herved sætter vi gang i en dybere udvikling, som kan hjælpe dig med at nå de mål, du drømmer om fremadrettet. Alt det og meget mere kan vi coache dig i hos Life-Consulting

Sådan foregår coaching hos Life-Consulting – din coach i Odense

Life-Consulting ligger i en smuk gammel villa i hjertet af Odense. Atmosfæren er varm og imødekommende, og omgivelserne smukke og afstressende. Der er mulighed for parkering lige udenfor villaen, og vi byder gerne på kaffe/te. Små bekvemmeligheder som gør din ankomst behagelig og uproblematisk. Det er vigtigt, for coaching kræver dedikation og koncentration. Ikke kun fra din coach, men også fra dig. Vi kan hjælpe dig med at sætte skub i selvudviklingen, men når alt kommer til alt, hviler fremtiden på dine skuldre.

Coaching er hjælp til selvhjælp. Igennem empati og målrettede spørge-teknikker, får vi dig til at gentænke dine rutiner og handlingsmønstre. Nye tanker som kan skabe grobund for alverdens muligheder, men kun hvis du selv ønsker det og er villig til at arbejde for sagen. Sammen skaber vi en indre bevægelse, som kan hjælpe dig tættere på dine mål og drømme.

 

Kontakt Life-Consulting

Ønsker du mere information om vores coaching forløb, tidsbestilling eller priser, er du velkommen til at ringe eller skrive. Vi har ingen sekretær, men vi besvarer dog alle henvendelser hurtigst muligt.

Genkendelighed og bevidstliggørelse

Hos Life-Consulting arbejder vi med genkendelige handlingsmønstre. Alle de små uhensigtsmæssigheder som forhindrer os i at vokse som mennesker. Igennem målrettede coachspørgsmål og bevidstliggørelse, åbner vi op for nye muligheder. Startskuddet til en rejse, som du selv bliver herre over. Her får du professionel og hjertelig coaching som kan hjælpe dig med at realisere dine drømme. Du får dybde, refleksion og fornyelse. Vinkler som giver fornyet perspektiv. Alt sammen i dejlige omgivelser, som skaber ro og overskud.

Anerkendende coaching med humor

Life-Consulting arbejder med anerkendende coaching kombineret med systemiske og kognitive teorier. Der er fokus på individet, men altid som en del af andre relationer. Mennesker påvirker hinanden på godt og ondt. Ved at coache anerkendende, skabes et tillidsfuldt fundament, som er første skridt hen i mod nye handlingsmønstre. Rejsen er spændende og udfordrende, og derfor gør vi hos Life-Consulting meget ud af at lette stemningen med humor og smil. Humor kan have en helende og lettende effekt på dit coachingforløb. Det er kærligt og tilgivende, og giver selvudviklingen en lethed.