For det første kan jeg på det varmeste anbefale Anja som terapeut/forløser/vidne/indsigtspartner.

Jeg føler mig altid i trygge og kompetente hænder hos Anja. Hun er engageret, erfaren og dygtig til sit håndværk, og Anja har en varme og umiddelbarhed, som jeg trygt kan læne mig ind i og give slip. Det har en meget positiv virkning på mine processer.

For det andet har jeg positive, finurlige transformerende oplevelser med TFT, som jeg har brugt til bl.a. eksamensangst, dårligt selvværd og eksistentielle refleksioner.

Metoden, brugt ‘a la Anja’, er enkel, forløsende, dybdegående, opklarende og bevidstgørende. Bevidstgørelsen kommer, for mig, ofte i situationer noget tid efter, jeg har været til en session. Pludselig kan det gå op for mig, at jeg handler/føler/reagerer anderledes, end jeg plejer. Forandringerne har ofte også afsmittende effekt på andre områder af mit liv. Og det er sådan en skøn ‘eftervirkning’ af TFT; at fortsætte med at få gaver selv længe efter en session.

Min datter har lidt af allergiske reaktioner på insektstik. Efter 10 minutters vejledning fra Anja i hvordan min datter selv kunne tappe på en aktuel overreaktion efter myggestik og derefter 15 minutters tapning, som min datter udførte på sig selv, var hævelse reduceret til ‘normal størrelse myggestik’ og smerten væk næste morgen. Det plejer at tage flere dage. Og, 7-9-13, siden har hun ikke haft voldsomme reaktioner trods mange stik.                                                                        D.C.H

—————————-

“Jeg har i mine forløb hos Anja fået en hjælp til de tanker jeg har haft omkring det at være ikke god nok i forskellige situationer. Anja har taget mig med ind i en verden med stor professionalisme og en lyttende personlighed, hvor hun er dybt fokuseret på at hjælpe mig med det “problem” jeg kom til hende med. Fra jeg trådte ind ad døren hos Anja har jeg følt mig velkommen og at jeg har været 100% i fokus. Hun er sindssygt god til at lytte og sætte sig ind i hvad jeg kommer med af tanker og følelser og går ind og rammer nogle punkter man ikke troede var muligt. Anja har hjulpet mig med at føle mig god nok i den konkrete situation og har givet mig nogle basale redskaber til at kunne rette ryggen og tro på at man er god nok. Anja får det til at være nemt at snakke om ens problem og der er aldrig noget der er forkert og det er bare helt kanon. Jeg sender alle mine bedste anbefalinger til Anja og man kan trygt sætte sig i stolen og bare lade sig blive hjulpet af denne meget dygtige kvinde.
Nikoline”

——————————-

“DET VIRKER!
Jeg kan varmt anbefale Anja Lassen som familie behandler, og behandler af tankefeltterapi.

Familiebehandling.
Anja er professionel i sit arbejde, og man føler sig tryg og godt tilpas. Det virker meget naturligt at åbne op for sine problemer, og tale med Anja.
Hun har en stor viden indenfor sit fag, og hjælper med at slippe og give slip, og løse ”problemet” på en god måde.

Tankefeltterapi:
Jeg er virkelig glad for at komme hos Anja.
Jeg har haft nogle problemer i min barndom og taget dem med i mit voksen liv og skulle give slip på og slippe gamle mønstre. Tankefeltterapi hos Anja har virkelig hjulpet mig, og kan mærke en stor forskel fra gang til gang.                    Tankefeltterapi er meget effektivt, og jeg vil anbefale det til alle!
Mette”